442.99 EUR

Detský bicykel GT Stomper 24 Prime Blue

Detský bicykel GT Stomper 24 Prime 2021 v modrom prevedení zaručene poteší vaše deti vo veku 9-14 rokov. Vďaka využívanému systému Legit Fit zvládnu i náročnejšie výlety.

Produkt je dočasne vypredaný

Produkt teraz nemáme v ponuke. Porozhliadni sa po produktoch, ktoré máme na sklade.

Objednávacie číslo: 96937

Detský bicykel GT Stomper 24 Prime Blue

Detský bicykel GT Stomper 24 Prime Blue

Produkt je dočasne vypredaný

Parametre

Pohlavie deti
Výška postavy 129 - 142 cm
Priemer kolies 24"
Konštrukcia Pevná vidlica
Materiál rámu hliník
Farba modrá
Počet prevodov 1x7

Popis

Detský bicykel GT Stomper 24 Prime 2021 v modrom prevedení zaručene poteší vaše  deti vo veku 9-14 rokov. Vďaka využívanému systému Legit Fit zvládnu i náročnejšie výlety. Vášmu dieťaťu iste príde vhod stojan, ktorý je súčasťou bicykla.

Náhled videa

Lepší, jednoduchší a rýchlejší

Tieto tri charakteristiky vašim deťom zabezpečí systém Legit Fit. Užší stred a pozícia pedálov kopíruje šírku bokov dieťaťa a tým zabezpečuje lepší posed. Zároveň je stred posunutý mierne dopredu, čo umožňuje jednoduchšie šliapanie. Lepšie prevody, ktorými bicykel disponuje, umožňujú dieťaťu rýchlejšie sa rozbehnúť  a získať tak i lepšiu kontrolu nad bicyklom.

Nerozbitný stroj

Firma GT rozhodne pri detských bicykloch nešetrí na materiáli. A každý model, včítane tohto, je rovnako kvalitný a zároveň odolný, ako ostatné dospelácke bicykle, čo sa u detí hodí dvojnásobne. To dokazuje i veľmi kvalitný hliníkový rám, komponenty Shimano a ďalšie.

Zvládne každý štýl

Bicykel je vhodný skutočne pre každé dieťa, aj keď si je firma GT vedomá toho, že každé dieťa má svoj unikátny štýl jazdy, ktorý sa navyše v priebehu dospievania mení. Práve preto GT prepracovala všetky detské bicykle, ktoré teraz využívajú systém Legit Fit.

Ako vyberať veľkosť?

  • detským cyklistom do 102 cm poslúžia 20" kolesá
  • detským cyklistom od 122 do 128 cm poslúžia 24" kolesá
  • detským cyklistom od 129 cm poslúžia 26" kolesá

Legenda medzi americkými značkami

GT vyrába bicykle už od roku 1972 a po celý čas svojej existencie patrí medzi tie najlepšie značky bicyklov na trhu. Navyše vďaka veľkému množstvu patentov patrí medzi technologických priekopníkov, teda si nenechajte ujsť nové modely od tejto značky. S ňou budete vyzerať ako profesionál


Najlepšie hodnotené (0)

Produkt zatiaľ nikto neohodnotil. Buď prvý!

Pridať hodnotenie

Otázky (0)

Čo ťa zaujíma o tomto produkte?

Spýtaj sa a my ti do 24 hodín odpovieme

Položiť otázku