472.99 EUR

Detský bicykel GT Stomper 24 Ace White 2021

Detský bicykel GT Stomper 24 Ace 2021 v bielom prevedení je perfektný bicykel pre vaše deti. Je vybavený systémom Legit Fit, vďaka ktorému je bezpečnejší.

Produkt je dočasne vypredaný

Produkt teraz nemáme v ponuke. Porozhliadni sa po produktoch, ktoré máme na sklade.

Objednávacie číslo: 96930

Detský bicykel GT Stomper 24 Ace White 2021

Detský bicykel GT Stomper 24 Ace White 2021

Produkt je dočasne vypredaný

Parametre

Pohlavie deti
Výška postavy 127 - 142 cm
Odporúčaný vek 7 - 11 rokov
Priemer kolies 24"
Počet prevodov 1x8
Materiál rámu hliník
Farba biela

Popis

Detský bicykel GT Stomper 24 Ace 2021 v bielom prevedení je ideálny bicykel pre vaše deti vo veku 9-14 rokov. Bicykel je vybavený systémom Legit Fit, vďaka ktorému je bezpečnejší. Súčasťou bicykla je i stojan, ktorý vášmu dieťaťu iste príde vhod.

Náhled videa

Zvládne každý štýl

Bicykel je vhodný skutočne pre každé dieťa. Nakoľko si je firma GT vedomá toho, že každé dieťa má svoj unikátny jazdecký štýl, ktorý sa navyše počas dospievania mení, prepracovala všetky detské bicykle, ktoré teraz využívajú systém Legit Fit.

Nerozbitný stroj

Firma GT rozhodne pri detských bicykloch nešetrí na materiáli. A každý model, včítane tohto, je rovnako kvalitný a súčasne odolný ako dospelácke bicykle, čo je pre deti dôležité dvojnásobne. To dokazuje i veľmi kvalitný hliníkový rám, komponenty Shimano a ďalšie.

Lepší, jednoduchší a rychlejší

Tieto tri charakteristiky vašim deťom zabezpečí systém Legit Fit. Užší stred a pozícia pedálov kopíruje šírku bokov dieťaťa a tým zabezpečuje lepší posed. Zároveň je stred posunutý mierne dopredu, čo  umožňuje jednoduchšie šliapanie. Lepšie prevody, ktorými bicykel disponuje, umožňujú dieťaťu rýchlejšie sa rozbehnúť a získať tak i lepšiu kontrolu nad bicyklom.

Ako vyberať veľkosť?

  • detským cyklistom do 102 cm poslúži 20" kola
  • detským cyklistom od 122 do 128 cm poslúži 24" kola
  • detským cyklistom od 129 cm poslúži 26" kola

Legenda medzi americkými značkami

GT vyrába bicykle už od roku 1972 a po celý čas svojej existencie patrí medzi tie najlepšie značky bicyklov na trhu. Navyše vďaka veľkému množstvu patentov patrí medzi technologických priekopníkov, teda si nenechajte ujsť nové modely tejto značky. Budete s ňou vyzerať ako profesionál

 

Najlepšie hodnotené (0)

Produkt zatiaľ nikto neohodnotil. Buď prvý!

Pridať hodnotenie

Otázky (0)

Čo ťa zaujíma o tomto produkte?

Spýtaj sa a my ti do 24 hodín odpovieme

Položiť otázku