97197

Dámsky bicykel GT Transeo Comp Grey

ID {{ productCode }}

Dámsky bicykel GT Transeo Comp 2021 v šedej farbe v elegantnom dizajne  a s hliníkovou konštrukciou Triple Tiangle využijete na rekreačné jazdy v prírode i v meste.

Dostupnosť

Produkt je dočasne vypredaný

Produkt teraz nemáme v ponuke. Porozhliadni sa po produktoch, ktoré máme na sklade.

Objednávacie číslo: 97197

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
Najnižšia cena za posledných 30 dní: 594.99 €
Dámsky bicykel GT Transeo Comp Grey

Dámsky bicykel GT Transeo Comp Grey

594.99
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
Najnižšia cena za posledných 30 dní: 594.99 €

Parametre

Pohlavie ženy
Výška postavy L 178 - 188 cm, M 168 - 178 cm, S 155 - 168 cm, XL 188 - 200 cm
Typ Trekingové
Priemer kolies 28"
Konštrukcia Odpružená vidlica
Materiál rámu hliník
Farba šedá
Predný zdvih 63 mm
Počet prevodov 3x7
Brzdy Tektro Mech Disc Brakes, 160/160mm Rotors
Druh vidlice odpružená pružinová

Popis

Dámsky bicykel GT Transeo Comp 2021 v šedej farbe v elegantnom dizajne a s hliníkovou konštrukciou Triple Tiangle využijete na rekreačné jazdy v prírode, ale i na cestu do roboty. Bicykel je veľmi pohodlný vďaka unikátnym patentovaným GT technológiám. Ide teda i o jeden z najlepších bicyklov, ak sa pozrieme na faktor cena a výkon.

Náhled videa

Pohodlie pri ceste do roboty i v prírode

O pohodlnú jazdu na akomkoľvek bicykli sa musí postarať najmä kvalitné odpruženie. A to vám zabezpečia veľmi kvalitné komponenty, ako je pružinová vidlica SR Suntour Nex so zdvihom 63 mm. Umožnia vám prejsť všetky prekážky, ktoré vás v meste alebo na lesných cestách môžu stretnúť. Pohodlie v zadnej časti bicykla vám zaručí najmä výborné sedlo GT Comfort.

Žiadne podmienky nie sú problém

S týmto bicyklom vás nezastaví takmer nič. Bicykel je vybavený perfektnými kotúčovými brzdami Tektro s rotormi o priemere 160/160 milimetrov, ktoré sa výborne starajú o brzdnú silu. To vám umožní zastaviť kdekoľvek bez ohľadu na podmienky, v ktorých sa budete práve nachádzať.

Dôležitá je najmä kvalita

Na bicykli je špičková hliníková konštrukcia Triple Triangle. Tento univerzálny rám triešti vibrácie po celom bicykli a teda minimalizuje prenos vibrácií do sedlovej rúry. Kvalita tohto materiálu vám zabezpečí i oveľa dlhšiu životnosť bicykla. Môžete ho. Môžete ho tak používať častejšie a dlhšie.

Ako vyberať veľkosť?

  • cyklisti do 178 cm zvolia veľkosť M
  • cyklisti od 179 do 189 cm využijú veľkosť L
  • cyklisti od 190 cm si vyberú  varianta XL

Legenda medzi americkými značkami

GT vyrába bicykel už od roku 1972 a po celý čas svojej existencie patrí medzi tie najlepšie značky bicyklov na trhu. Navyše vďaka veľkému množstvu patentov patrí medzi technologických priekopníkov, teda si nenechajte ujsť nové modely od tejto značky. S ňou budete vyzerať ako profesionál.



Najlepšie hodnotené (0)

Produkt zatiaľ nikto neohodnotil. Buď prvý!

Pridať hodnotenie

Otázky (0)

Čo ťa zaujíma o tomto produkte?

Spýtaj sa a my ti do 24 hodín odpovieme

Položiť otázku