44.95 EUR

Cyklistický batoh Osprey Katari 1,5 modrý

Cyklistický batoh Osprey Katari 1,5 modrý je ideálny na rezervoár (1,5 l) a pár drobností, ktoré chcete mať pri jazde so sebou.

Tento produkt už nemáme v ponuke

Tento produkt je už za svojím športovým vrcholom. Pozri sa na ponuku a vyber si nový produkt, ktorý garantuje, že lepšie zodpovedá súčasným požiadavkám športovcov.

Objednávacie číslo: 66951

Cyklistický batoh Osprey Katari 1,5 modrý

Cyklistický batoh Osprey Katari 1,5 modrý

Tento produkt už nemáme v ponuke

Parametre

Farba modrá
Ročná kolekcia 2019
Počet veľkých priečinkov 1x hlavný priečinok

Popis

Cyklistický batoh Osprey Katari 1,5 modrý je určený cyklistom, ktorí hľadajú skutočne malý a praktický batôžtek na dlhšie cyklovýlety. Batoh výrobcovia vybavili rezervoárom, teda nemusíte strácať čas zástavkami na pitie. 

Minimalizuje potenie

Sieťovaný chrbtový panel AirScape má centrálny ventilačný kanálik, ktorý zabezpečí prúdenie vzduchu k chrbtu. Z rovnakého dôvodu má batoh odvetrávané nízkoprofilové popruhy. Nemôžeme vám zaručiť, že budete úplne v suchu, ale rozhodne vám panel pomôže k tomu, aby ste sa potili čo najmenej. 

Smäd vás nezastaví

Tvorcovia batohu veľmi dobre vedia, že pri maximálnom výkone musíte dodržiavať pitný režim. Preto batoh vybavili 1,5 litrovým rezervoárom, ktorý vám zabezpečí osvieženie pri kratších i dlhších výletoch. 

Priestor i na drobnosti

Ak máte zmysel pre detail, potom oceníte prepracovaný priestor na drobnosti. Nemusíte sa báť dať do menšieho vrecka na zips napríklad mobilný telefón alebo okuliare. Veci sa vám v ňom nepoškriabu.

Bezpečie na prvom mieste

Aby vás pri jazde nikto neprehliadol, je batoh vybavený reflexnými prvkami a pútkom, na ktoré si môžete pripevniť blikačku. S touto kombináciou si vás všimne skutočne každý.

Ak vám objem 1,5 litra nestačí, kúpte si ho v 3-litrovom alebo 7-litrovom prevedení

 

Objavuje sa v kategóriách

Najlepšie hodnotené (0)

Produkt zatiaľ nikto neohodnotil. Buď prvý!

Pridať hodnotenie

Otázky (0)

Čo ťa zaujíma o tomto produkte?

Spýtaj sa a my ti do 24 hodín odpovieme

Položiť otázku