76 EUR

Cyklistický batoh Osprey Escapist 18 červený 2017

Cyklistický batoh Osprey Escapist 18 červený 2017 je praktický a štýlový batoh, ktorý využijete pri výletoch na bicykli i peších túrach.

Tento produkt už nemáme v ponuke

Tento produkt je už za svojím športovým vrcholom. Pozri sa na ponuku a vyber si nový produkt, ktorý garantuje, že lepšie zodpovedá súčasným požiadavkám športovcov.

Objednávacie číslo: 57378

Cyklistický batoh Osprey Escapist 18 červený 2017

Cyklistický batoh Osprey Escapist 18 červený 2017

Tento produkt už nemáme v ponuke

Parametre

Farba červená
Hydrovak Nie

Popis

Cyklistický batoh Osprey Escapist 18 červený 2017 je praktický a štýlový batoh, ktorý využijete pri výletoch na bicykli i peších túrach. Batoh sa chváli zabudovanou pláštenkou, ktorá je navyše dokonale viditeľná.

Prepracované odvetrávanie

Súčasťou batohu je systém odvetrávania chrbta AirScape a rovnako tak odvetrávacie popruhy BioStretch. Pri športových činnostiach tak budete neustále v suchu a pohodlí.

Dostatok úložného priestoru

Batoh ponúka dostatok úložného priestoru. Do priestrannej hlavnej komory ľahko uložíte náhradné oblečenie. Jej súčasťou je tiež organizér na náradie alebo pumpičku. V hornej časti je malé vrecko, do ktorého sa pohodlne zmestí mobilný telefon.

Veľkosť Objem Hmotnosť
S/M 16 litrov 1010 g
M/L 18 litrov 1070 g

Jednoduché pripnutie prilby i blikačky

K batohu jednoducho pripnete prilbu vďaka systému LidLock, ktorý je pre batohy Osprey typický. Vďaka pásikom nastavíte batoh podľa aktuálneho objemu.

Odolný materiál

Batoh je navrhnutý z prepracovaného polyesterového materiálu, ktorý je maximálne odolný voči ošúchaniu alebo prederaveniu. Nemusíte sa tak obávať jeho nízkej životnosti.

Štýlový design

Dizajnéri vsadili na elegantnú červenú farbu. Na prednej strane je nápis Osprey a logo značky.

Objavuje sa v kategóriách

Najlepšie hodnotené (0)

Produkt zatiaľ nikto neohodnotil. Buď prvý!

Pridať hodnotenie

Otázky (0)

Čo ťa zaujíma o tomto produkte?

Spýtaj sa a my ti do 24 hodín odpovieme

Položiť otázku