67.95 EUR

Cyklistická prilba Uvex Quatro matná čierna-limetková

Cyklistická prilba Uvex Quatro je pohodlná prilba pre all-mountain štýl jazdy, ktorá spoľahlivo zaistí bezpečnosť pri jazde na bicykli.

Tento produkt už nemáme v ponuke

Tento produkt je už za svojím športovým vrcholom. Pozri sa na ponuku a vyber si nový produkt, ktorý garantuje, že lepšie zodpovedá súčasným požiadavkám športovcov.

Objednávacie číslo: 39199

Cyklistická prilba Uvex Quatro matná čierna-limetková

Cyklistická prilba Uvex Quatro matná čierna-limetková

Tento produkt už nemáme v ponuke

Parametre

Farba čierna
Použitie podľa štýlu jazdy MTB

Popis

Cyklistická prilba Uvex Quatro black neon-line je pohodlná prilba pre all-mountain štýl jazdy, ktorá spoľahlivo zaistí bezpečnosť pri jazde na bicykli alebo korčuliach. Ventiláciu umožní 17 vetracích otvorov, vďaka ktorým budete neustále v suchu a pohodlí. U modelu Uvex Quatro je navyše vnútorná výstuž dvojitá.

Náhled videa

Štýlový design

Designeri vsadili na neónovo limetkovú a čiernu farby. Na ľavej strane je nápis Uvex. Chcete štýlovú prilbu, ktorá stopercentne zabezpečí vašu ochranu? Potom je model Uvex Quatro ideálnou voľbou.

Veľkosť: 52-57 a 56-61 centimetrov

Technológie (5)

Uvex IAS

Perfektne sa prispôsobia každému tvaru hlavy

Ak ste si objednali helmu s rovnakým obvodom akým disponuje vaša hlava, automaticky ste si nezaistili bezpečie. Systém IAS však všetko napraví. Pokročilý systém upevnenia poskytne možnosť dokonalého nastavenia helmy vo všetkých smeroch. Nech už je tvar vašej hlavy akýkoľvek, práve ste objavili helmu, ktorá vás ochráni pri každej nehode.

Na detail technológie

Uvex FAS

Remienky neškrtia a zabezpečia stopercentnú bezpečnosť

Technológia FAS (Fast Adapting System) znamená pohodlné užitie popruhoviny bez toho, aby vás remienky akokoľvek obmedzovali v pohybe alebo niekde škrtili. Helma vďaka popruhom ostane na hlave aj v extrémnych situáciách a remienky budú vždy v najlepšej možnej polohe.

Na detail technológie

Uvex Inmould Technology

Ľahkosť a pevnosť škrupiny

Pevnú konštrukciu zabezpečuje polykarbonátová škrupina odolná proti nárazom. Do nej je vstrekovaná EPS pena, ktorá vám poskytne stopercentný komfort a ochranu v prípade nepríjemných pádov. Použitý materiál je navyše veľmi ľahký, pritom však maximálne pevný.

Na detail technológie

Uvex Vent Pads

Vypchávky pre pohodlnú jazdu

Vypchávky vo vnútri helmy bravúrne tlmia nárazy. Ako bónus získate ich schopnosť pohltiť vlhkosť a dobre vetrajú. Navyše sú z antialergénneho materiálu, preto je celá helma príjemná pre vašu pokožku. Vďaka suchému zipsu si môžete vypchávky odopnúť.

Na detail technológie

Uvex Monomatic

Stlačíte gombík a máte upevnené

Jednoduché a pohodlné zapínanie helmy je so systémom Monomatic samozrejmosťou. Stlačte gombík pripevnený na remienkoch a helmu upevníte alebo naopak uvoľníte. Remienky budú sedieť ideálne a nedovolia, aby vám prilba spadla za jazdy. Všetko zvládnete jednou rukou.

Na detail technológie

Najlepšie hodnotené (0)

Produkt zatiaľ nikto neohodnotil. Buď prvý!

Pridať hodnotenie

Otázky (0)

Čo ťa zaujíma o tomto produkte?

Spýtaj sa a my ti do 24 hodín odpovieme

Položiť otázku