48.26 EUR

Cyklistická prilba Uvex I-VO červená 2017

Cyklistická prilba Uvex I-VO je pohodlná prilba pre začiatočníkov, ktorá spoľahlivo zaistí bezpečnosť pri jazde na bicykli.

Tento produkt už nemáme v ponuke

Tento produkt je už za svojím športovým vrcholom. Pozri sa na ponuku a vyber si nový produkt, ktorý garantuje, že lepšie zodpovedá súčasným požiadavkám športovcov.

Objednávacie číslo: 39217

Ďalšia ponuka modelu I-VO

Cyklistická prilba Uvex I-VO červená 2017

Cyklistická prilba Uvex I-VO červená 2017

Tento produkt už nemáme v ponuke

Parametre

Farba červená
Použitie podľa štýlu jazdy cestné, rekreačná jazda

Popis

Cyklistická prilba Uvex I-VO red metallic je pohodlná prilba pre začiatočníkov, ktorá spoľahlivo zaistí bezpečnosť pri jazde na bicykli alebo korčuliach. Ventiláciu umožní 24 vetracích otvorov, vďaka ktorým budete neustále v suchu a pohodlí. Súčasťou prilby je krátky šilt, ktorý vás spoľahlivo ochráni pred slnkom.

Štýlový design

Designeri vsadili na červenú farbu. Na ľavej strane je nápis Uvex. Predný šilt je navrhnutý v čiernej farbe. Chcete štýlovú prilbu, ktorá stopercentne zabezpečí vašu ochranu? Potom je model Uvex I-VO ideálnou voľbou.

Veľkosť: 52 - 57 a 56 - 60 centimetrov

Technológie (3)

Uvex FAS

Remienky neškrtia a zabezpečia stopercentnú bezpečnosť

Technológia FAS (Fast Adapting System) znamená pohodlné užitie popruhoviny bez toho, aby vás remienky akokoľvek obmedzovali v pohybe alebo niekde škrtili. Helma vďaka popruhom ostane na hlave aj v extrémnych situáciách a remienky budú vždy v najlepšej možnej polohe.

Na detail technológie

Uvex Inmould Technology

Ľahkosť a pevnosť škrupiny

Pevnú konštrukciu zabezpečuje polykarbonátová škrupina odolná proti nárazom. Do nej je vstrekovaná EPS pena, ktorá vám poskytne stopercentný komfort a ochranu v prípade nepríjemných pádov. Použitý materiál je navyše veľmi ľahký, pritom však maximálne pevný.

Na detail technológie

Uvex Monomatic

Stlačíte gombík a máte upevnené

Jednoduché a pohodlné zapínanie helmy je so systémom Monomatic samozrejmosťou. Stlačte gombík pripevnený na remienkoch a helmu upevníte alebo naopak uvoľníte. Remienky budú sedieť ideálne a nedovolia, aby vám prilba spadla za jazdy. Všetko zvládnete jednou rukou.

Na detail technológie

Najlepšie hodnotené (0)

Produkt zatiaľ nikto neohodnotil. Buď prvý!

Pridať hodnotenie

Otázky (0)

Čo ťa zaujíma o tomto produkte?

Spýtaj sa a my ti do 24 hodín odpovieme

Položiť otázku