69.09 EUR

Cyklistická prilba BELL Stoker zelená 2017

Cyklistická prilba BELL Stoker zelená 2017 je elegantne tvarovaná prilba, ktorá zaistí bezpečnosť pri jazde v horských podmienkach.

Tento produkt už nemáme v ponuke

Tento produkt je už za svojím športovým vrcholom. Pozri sa na ponuku a vyber si nový produkt, ktorý garantuje, že lepšie zodpovedá súčasným požiadavkám športovcov.

Objednávacie číslo: 39069

Cyklistická prilba BELL Stoker zelená 2017

Cyklistická prilba BELL Stoker zelená 2017

Tento produkt už nemáme v ponuke

Parametre

Farba zelená
Hmotnosť 316 g
Použitie podľa štýlu jazdy MTB

Popis

Cyklistická prilba BELL Stoker zelená 2017 je elegantne tvarovaná prilba, ktorá zaistí bezpečnosť pri jazde v horských podmienkach.

Náhled videa

Stopercentná ochrana

Škrupina prilby je navrhnutá z pevného vstrekovaného polykarbonátu, ktorý je vysoko odolný pri tvrdých nárazoch. Zaručí teda ochranu a zároveň disponuje vysokou životnosťou. Vnútornú časť prilby tvorí mäkká výstuž, ktorá zabezpečí potrebný komfort. 

TECH797

Komfort vďaka odvetrávaniu

Ventiláciu zabezpečuje 13 vetracích otvorov, vďaka ktorým budete neustále v suchu a pohodlí i za nepriaznivých podmienok.

Jednoduchá úprava veľkosti

U modelu BELL Stoker vsadili výrobcovia na systém SpeedDialFit, vďaka ktorému si jednoducho upravíte veľkosť prilby podľa potreby.

Odoberateľný priezor

Súčasťou prilby je prepracovaný VPV priezor, s ktorým môžete jednoducho manipulovať.

Štýlový design

Designeri vsadili na výraznú zelenú farbu. Chcete štýlovú prilbu, ktorá stopercentne zabezpečí vašu ochranu pri jazde na trailových tratiach? Potom je model BELL Stoker ideálnou voľbou.

Veľkosť: S (51 - 55 centimetrov), M (55 - 59 centimetrov) L (59 - 63 centimetrů), XL (61 - 65 centimetrov)

Patríte medzi jazdcov s konzervatívnym štýlom a komédie na hlave vás nechávajú chladných? Zvolte si cyklistickú prilbu BELL Stoker 2017 v čiernej farbe.

Technológie (1)

BELL Overbrow Ventilation

Zachovajte chladnú hlavu

Potí sa vám pri jazde hlava a preklínate okamih, kedy ste si helmu nasadili? Vďaka odvetrávaciemu systému Overbrow Ventilation sa hodíte zasa rýchlo do pohody. Vzduch ochladený rýchlou jazdou vstupuje do vnútorného priestoru helmy cez otvory a vzduchovými kanálikmi sa šíri po celom obvode helmy. S vetrom vo vlasoch sa vám pôjde jedna radosť.

Na detail technológie

Objavuje sa v kategóriách

Najlepšie hodnotené (0)

Produkt zatiaľ nikto neohodnotil. Buď prvý!

Pridať hodnotenie

Otázky (0)

Čo ťa zaujíma o tomto produkte?

Spýtaj sa a my ti do 24 hodín odpovieme

Položiť otázku