2520 EUR

Crussis e-Largo 9.6-M 2021

Pánsky horský elektrobicykel e-Largo 9.6-M 2021 so silnou batériou a 29" kolesami je určené na jazdu v teréne, ale bez problémov zvládne aj cestu či cyklotrasu.

Tento produkt už nemáme v ponuke

Tento produkt je už za svojím športovým vrcholom. Pozri sa na ponuku a vyber si nový produkt, ktorý garantuje, že lepšie zodpovedá súčasným požiadavkám športovcov.

Objednávacie číslo: 92149

Crussis e-Largo 9.6-M 2021

Crussis e-Largo 9.6-M 2021

Tento produkt už nemáme v ponuke

Parametre

Značka motoru Bafang
Výkon motoru 250 W
Materiál rámu hliník
Farba červená, biela, modrá
Druh vidlice odpruzená vzduchová
Predný zdvih 100 mm

Popis

Pánsky horský elektrobicykel e-Largo 9.6-M 2021 so silnou batériou je určený na jazdu v teréne, ale bez problémov zvládne i asfaltku alebo cyklocestu. Záleží iba na vás. Od svojho kolegu e-Atland 9.6-M sa líši veľkosťou kolies – dodávaný je na 29“ kolesách.

Moderná geometria

Geometria hliníkového rámu  zabezpečuje vynikajúcu stabilitu a ovládateľnosť e-biku, k čomu prispieva i silná batéria s Li-Ion článkami Samsung 36V/720 Wh (20 Ah). Tá je do rámu elektrobicykla plne integrovaná. Praktický, funkčný a pekný dizajn. Čo viac si želať? Hádam dojazd a spoľahlivosť.

Výkonný motor

O pohon sa stará stredový elektromotor BAFANG M500 o nominálnom výkone 250W (max 500W), s točiacim momentom 95 Nm. Použitie stredového elektromotoru pri tomto modeli prispieva veľkou mierou k ideálnemu vyváženiu elektrobicykla - ide o moderné riešenie používané pri vyšších radoch e-bikov po celom svete.

Nič vás nezastaví

Dojazd e-bicykla je 170 km – tu samozrejme vždy záleží na profilu trati a spôsobu využitia asistencie, ktorá je v prípade tohto modelu päťstupňová. A ako asistenciu ovládate? Ako u väčšiny elektrobicyklov prostredníctvom LCD displeja umiestneného na riadidlách. Farebný displej zobrazuje stav batérie, zvolený stupeň asistencie elektromotora, rýchlosť a ubehnutú vzdialenosť.

Kvalitné komponenty

  • Elektrobicykel je vyrábaný na kolesách o veľkosti 29“, ktoré sú dnes v prípade horských bicyklov už nevyhnutným štandardom.
  • O radenie sa stará špičková 12-rýchlostná sada SRAM Eagle SX 12s.
  • Komfort jazdy vám spríjemnia  kotúčové hydraulické brzdy SHIMANO Deore BR-MT410.
  • Odpružená vidlica ROCKSHOX FS Judy Silver TK R Solo Air 29", ako názov napovedá, je vybavená vzduchovým tlmením, zamykaním z riadidiel a disponuje zdvihom 100 mm.
  • Kolesá sú obuté do bikových plášťov MAXXIS ARDENT 29 X 2,40, teda sa nemusíte báť, že by o priľnavosť elektrobicykla v teréne nebolo postarané.
  • E-bicykel je dodávaný bez blatníkov, osvetlenia, stojanu ai. To všetko však možno k bicyklu dokúpiť a následne namontovať. Naopak, súčasťou vybavenia je  USB konektor na dobíjanie mobilných zariadení.




Objavuje sa v kategóriách

Najlepšie hodnotené (0)

Produkt zatiaľ nikto neohodnotil. Buď prvý!

Pridať hodnotenie

Otázky (0)

Čo ťa zaujíma o tomto produkte?

Spýtaj sa a my ti do 24 hodín odpovieme

Položiť otázku