1520 EUR

Crussis e-Fionna 5.6 2021

Crussis e-Fionna 5.6 2021 je dámsky horský elektrobicykel určený na jazdu v teréne, 8 prevodov zaručuje vysokú variabilitu jazdy.

Tento produkt už nemáme v ponuke

Tento produkt je už za svojím športovým vrcholom. Pozri sa na ponuku a vyber si nový produkt, ktorý garantuje, že lepšie zodpovedá súčasným požiadavkám športovcov.

Objednávacie číslo: 92126

Crussis e-Fionna 5.6 2021

Crussis e-Fionna 5.6 2021

Tento produkt už nemáme v ponuke

Parametre

Popis

Crussis e-Fionna 5.6 2021 je dámsky horský elektrobicykel určený na jazdu v teréne. Jazda na bicykli je veľmi pohodlná, 8 prevodov zaručuje vysokú variabilitu a veľa možností v teréne.

Veľká dojazdová vzdialenosť

Má dojazd až 115 km. Záleží na náročnosti trate, ale tento elektrobicykel možno zaradiť medzi tie výkonnejšie. Ovláda sa pomocou čiernobieleho LCD displeja a má 5 úrovní asistencie. Displej je umiestnený na riadidlách a okrem zvolenej rýchlosti zobrazuje aj úroveň nabitia batérie a dojazd, takže máte vždy dokonalý prehľad o svojej jazde.

Pohodlná jazda

Riadiaca jednotka je integrovaná v motore a snímač pedálov je torzný. Bicykel má aj asistenciu pri chôdzi. Koleso poháňa motor BAFANG MAX (M400) s menovitým výkonom 250 W (max. 500 W). Oceníte aj modernú geometriu hliníkového rámu.

Objavuje sa v kategóriách

Najlepšie hodnotené (0)

Produkt zatiaľ nikto neohodnotil. Buď prvý!

Pridať hodnotenie

Otázky (0)

Čo ťa zaujíma o tomto produkte?

Spýtaj sa a my ti do 24 hodín odpovieme

Položiť otázku