1950 EUR

Elektrobicykel Crussis Active e-Atland 7.6-M

Crussis e-Atland 7.6-M 2021, špičkový elektrobicykel z dielne českej značky CRUSSIS ocenia všetci aktívni športovci, ktorí sa neboja jazdiť v náročnejšom teréne.

Tento produkt už nemáme v ponuke

Tento produkt je už za svojím športovým vrcholom. Pozri sa na ponuku a vyber si nový produkt, ktorý garantuje, že lepšie zodpovedá súčasným požiadavkám športovcov.

Objednávacie číslo: 92108

Elektrobicykel Crussis Active e-Atland 7.6-M

Elektrobicykel Crussis Active e-Atland 7.6-M

Tento produkt už nemáme v ponuke

Parametre

Pohlavie muži
Priemer kolies 27,5"
Výkon motoru 250 W (max. 500 W)
Materiál rámu zliatina Alu 6061
Farba červená
Účel Cross-country
Druh vidlice odpružená pružinová
Predný zdvih 100 mm

Popis

Pánsky elektrobicykel CRUSSIS e-Atland 7.6-M si užijú cyklisti na výletoch v teréne, na asfaltke i cykloceste. Stredový motor BAFANG MAX Drive s integrovanou batériou v ráme bicykla znamená jediné: výborne vyvážený, stabilný a ľahko ovládateľný e-bicykel,ktoré navyše lahodí oku.

Ide o celkom nový model pre sezónu 2021 z dielne poprednej českej značky CRUSSIS. Vďaka nosnosti 120 kg uvezie i urostlejších chlapov.

Nenápadná, ale odvezie vás kdekoľvek

Srdcom elektrobicykla, ktoré dodáva energiu do systému je batéria s Li-Ion články Panasonic 36 V/720 Wh (20 Ah). Samozrejmosťou je vybavenie batérie BMS doskou, ktorá ju chráni pred prehriatím, skratom alebo prebitím. Batériu môžete nabíjať priamo na nosiči bicykla, alebo ju možno za účelom nabitia vybrať - nabiť ju tak môžete doma pomocou priloženej nabíjačky v akejkoľvek štandardnej zásuvke. Dojazd e-bicykla je 170 km – tu samozrejme vždy záleží na profilu trati a spôsobu využitia asistencie, ktorá je v prípade tohto modelu päťstupňová.

  • Celkom vybitú batériu nabijete do plnej kapacity za 5 hodín.

Jasne a zreteľne

Prehľadný farebný LCD displej na riadidlách zobrazuje okrem základných informácii o  stavu batérie a aktuálne využívaného stupňa  asistence tiež ďalšie údaje týkajúce sa jazdy (rýchlosť, ubehnutá vzdialenosť ai.). Displej je  vybavený i USB konektorom, ktorý umožňuje dobíjanie mobilných zariadení (telefón, navigácia, osvetlenie ai.). Dobíjať svoje zariadenia tak môžete i mimo civilizácie, čo  najmä pri dlhších výletoch môže prísť vhod..

Výkonný motor

O dojazd a spoľahlivosť sa stará stredový elektromotor BAFANG MAX drive (M400), o nominálnom výkone 250 W (max 500 W). Použitie stredového elektromotoru prispieva k ideálnemu vyváženiu elektrobicykla - ide o moderné riešenie používané pri vyšších radoch e-bikov po celom svete. Pri zachovaní nízkej spotreby ponúka skutočne vysoký točivý moment až 80 Nm.

  • Elektromotor je tiež vybavený torzným snímačom sily šliapania - čím väčší výkon za jazdy vynaložíte, tým viac vám motor pomôže.
  • Použitím stredového elektromotoru sa docielilo optimálne umiestnenie ťažiska do stredu bicykla. Elektrobicykle Crussis sú tak výborne ovládateľné a parádne držia stopu.
  • Elektromotor samotný (voľba miery asistence) je  ovládaný prostredníctvom tlačidiel (plus, mínus, on/off) umiestnených na riadidlách popri páke prednej  brzdy.

Kvalitné komponenty

  • Kolesá o veľkosti 27,5“, ktoré sú v prípade horských bicyklov už nevyhnutným štandardom
  • Rám 18“ a 20“
  • 9-rýchlostná prehadzovačka Shimano Alivio
  • Kotúčové hydraulické brzdy
  • Odpružená vidlica Suntour XCM HLO DS 27,5" s pružinovým tlmením a  zdvihom 100 mm
  • Bikové plášte MAXXIS ARDENT 27,5 X 2,40

Tak čo myslíte? Chcete vyraziť tam, kde sa s bežným bicyklom nedostanete? Šliapnite do pedálov, elektrobicykel Crussis e-Atland 7.6-M je pripravený vyraziť s vami!

E-bicykel je dodávaný bez blatníkov, osvetlenia, stojanu ai. Tie možno k bicyklu bez problémov dokúpiť a následne namontovať.

  •  

Objavuje sa v kategóriách

Najlepšie hodnotené (0)

Produkt zatiaľ nikto neohodnotil. Buď prvý!

Pridať hodnotenie

Otázky (0)

Čo ťa zaujíma o tomto produkte?

Spýtaj sa a my ti do 24 hodín odpovieme

Položiť otázku