182 EUR

Korčule Bauer Vapor X600 S-17 SR

Korčule Bauer Vapor X600 sú určené pre veľmi náročných amatérskych hráčov, ktorí túžia po dobrom zrýchlení a perfektnom pohodlí.

Tento produkt už nemáme v ponuke

Tento produkt je už za svojím športovým vrcholom. Pozri sa na ponuku a vyber si nový produkt, ktorý garantuje, že lepšie zodpovedá súčasným požiadavkám športovcov.

Objednávacie číslo: 50826

Ďalšia ponuka modelu Vapor

Korčule Bauer Vapor X600 S-17 SR

Korčule Bauer Vapor X600 S-17 SR

Tento produkt už nemáme v ponuke

Parametre

Modelový rad Vapor
Kategórie veľkostí Senior
Výkonnostná trieda hráča Profesionálny hokej, Amatér
Sezóna 2017/18
Odporúčaný štýl korčuľovania speed
Konštrukcia topánky kompozitné vlákna s X-rib rebrovaním
Materiál výstelky Hydrophobic mikrovlákno
Prevedenie jazyka 40 oz, anatomicky tvarovaný 2-dielny (stupeň ochrany 3)
Vnútorná stielka Bauer Form-Fit
Podrážka vstrekovaná TPU
Držiaky (holdery) Bauer Tuuk LightSpeed Edge
Nože (železá) Bauer TUUK super stainless steel
Hodnotenie pevnosti a tuhosti
80
Hodnotenie odolnosti a životnosti
90
Hodnotenie kvality nožov
90
Naše odporúčanie na nákup pomer výkon/cena)
9
Hodnotenie použitej technológie
90

Popis

Hokejové korčule Bauer Vapor X600 SR z kolekcie pre sezónu 2017/2018 ideálne sadnú na nohy pravidelným amatérskym hokejistom s nízkym profilom priehlavku, ktorí hrajú na vysokej úrovni a hľadajú kvalitné korčule pre dokonalé zrýchlenie. Tepelne tvarovateľné korčule sa dokonale prispôsobia tvaru vašej nohy a poskytnú vynikajúce pohodlie

Základné parametre:

  • Skelet je neuveriteľne tuhý a pevný
  • Materiál topánky výborne odvádza pot
  • Dvojdielny jazyk s ochranou priehlavku
  • Tepelné tvarovanie sa dokonale prispôsobí tvaru nohy
  • Kvalitné nože s dobrou životnosťou

Vysoká kvalita

Skelet korčule vyrobený z kompozitných vlákien s technológiou X-rib rebrovaním na zadnej strane je perfektne pevný a poskytne maximálnu ochranu pred tvrdým zásahom puku. Oblasť členka chránia ľahké penové vankúšiky, ktoré prípadný náraz stlmia. Anatomicky tvarovaný dvojdielny jazyk 40oz zvýši ochranu vďaka vypchávkam z peny o vysokej hustote. TPU podrážka je dostatočne tuhá.

Istota v pohybe

Vďaka tepelnému tvarovaniu sa korčule dokonale prispôsobia tvaru nohy podľa individuálnych nárokov a tak zabezpečia vysokú mieru pohodlia i počas náročného zápasu. Systém klasického zaväzovania šnúrok je vyrobený z odolného plastu, ktorý zabezpečí dokonalé obopnutie nohy. Istotu do rýchleho pohybu na ľade dodá i anatomická podpora päty a členka.

Perfektné pohodlie

Materiál vnútornej časti korčule tvoria hydrofóbne mikrovlákna, ktoré spoľahlivo odvádzajú pot a korčule teda po každom náročnom zápase rýchlo schnú. Vložka Form Fit zabezpečí perfektné pohodlie a pridáva v podobe vstrekovanej pätky dokonalú podporu päty v korčuli.

Technológie (4)

Bauer X-Rib

Maximálne tuhá av pohybe nebrániaca konštrukcia

Patentovaná konštrukcia Bauer X-Rib nijako nebráni voľnosti pohybu a aktívne prispieva k zvýšeniu akcelerácie a rýchlej zmeny pohybu hráča. Krížové spevnenie je extra odolné voči bočným sekom a nastreleniu pukom. Konštrukcia chráni oblasť členku a celú zadnú časť nohy.

Bauer X-Rib

Konštrukcia zadnej časti korčule využíva špeciálne štruktúry v tvare písmena X

Na detail technológie

Bauer FORM-FIT +

Komfortná stielka s odvodom vlhkosti

Moderná stielka FORM-FIT+vyrobená z veľmi mäkkého a odolného materiálu má prepracovanú pätu a je vyrobená z peny dvojitej hustoty. Tento stabilizačný prvok veľmi dôkladne pohlcuje tlaky a udržuje pätu a zadnú časť chodidla vo veľkom komforte. Špeciálna výstelka má v oblasti päty stabilizačné a oporné miesta, ktoré udržujú nohu v správnej pozícii. V prednej časti v oblasti prstov je zóna s protišmykovým povrchom, teda noha na výstelke sa nešmýka a nie je tak namáhaná. Pre dokonalý komfort vo vnútri korčule je výstelka bohato perforovaná a odvádza prebytočné teplo a vlhkosť od pokožky.

Na detail technológie

Bauer TUUK LightSpeed Edge

Rýchlejší sklz

Držiaky nožov Bauer Tuuk LightSpeed ​​Edge predstavujú revolučný dizajn s možnosťou jednoduchej výmeny noža za pár sekúnd bez použitia náradia. Držiaky sú kompatibilné so všetkými nožmi Tuuk LightSpeed. Nové je tiež uloženie noža v držiaku, ktoré umožňuje rýchlejší sklz a menšie oblúky.

Na detail technológie

Bauer TUUK Super Stainless steel

Dobré zrýchlenie

Nôž TUUK Super Stainless steel je veľmi kvalitný a chváli sa vysokou životnosťou. Nehrdzavejúci nôž zostane nabrúsený dlhú dobu a jeho ostrie ti umožní poriadne sa odraziť od ľadovej plochy. Získaš tak vysokú rýchlosť a súper ťa bude márne stíhať.

Na detail technológie

Objavuje sa v kategóriách

Najlepšie hodnotené (14)

13×

0
zákazníci, ktorí už nakúpili
100 %
zákazníkov doporučuje
Korčule Bauer Vapor X600 S-17 SR
Overený zákazník

- Vinařice

5

S modelem jsem spokojený,pěkné zpracování, brusle jsou velmi lehké a pevný skelet boty. Doporučuji
Korčule Bauer Vapor X600 S-17 SR
Overený zákazník

- Velké Meziříčí

5

spokojenost
Korčule Bauer Vapor X600 S-17 SR
Overený zákazník

- Liberec

5

Pro hobby hráče je to velmi kvalitní brusle. Skelet je pevný. Původně jsem zkoušel na noze ještě řadu Nexus, ale zdály se mi malinko měkčí, proto jsem volil řadu Vapor se kterou už mám zkušenosti. Během 3-4 tréninků se brusle krásně vyšlápla podle nohy. Bruslení je na nich o poznání rychlejší než na původních bruslích. Za mne rozhodně spokojenost a za tu cenu je to super volba.

Otázky (0)

Čo ťa zaujíma o tomto produkte?

Spýtaj sa a my ti do 24 hodín odpovieme

Položiť otázku