502.72 EUR

Bicykel Rock Machine CrossRide 100 Lady

Dámsky krosový bicykel Rock Machine CrossRide 100 je vhodný na rodinné výlety. Vďaka 29" kolesám a odpruženej vidlici so zdvihom 63 mm je pohodlný.

Tento produkt už nemáme v ponuke

Tento produkt je už za svojím športovým vrcholom. Pozri sa na ponuku a vyber si nový produkt, ktorý garantuje, že lepšie zodpovedá súčasným požiadavkám športovcov.

Objednávacie číslo: 75615

Bicykel Rock Machine CrossRide 100 Lady

Bicykel Rock Machine CrossRide 100 Lady

Tento produkt už nemáme v ponuke

Parametre

Priemer kolies 29"
Farba biela
Predný zdvih 63 mm

Popis

Rodinný parťák na pokojné jazdy

Dámsky biely krosový bicykel Rock Machine CrossRide 100 je ideálnym spoločníkom na pohodové rodinné výlety. Z ponuky prevodov 3x7 si vyberie skutočne každá cyklistka. O vynikajúce pohodlie sa postará odpružená vzduchová vidlica so zdvihom 63 mm a svižnú jazdu prinesú kolesá o priemere 29 palcov.

Základné parametre

  • Hliníkový rám je skutočne ľahký, ale zároveň dostatočne pevný
  • Rýchlejšiu jazdu vám dovolí veľkosť kolies 29 palcov
  • Systém prevodov 3x7 ponúkne pohodovú jazdu, ale i športovú
  • Pohodlie i na nerovnom povrchu prinesie vidlica so zdvihom 63 mm
  • Základom sú véčkové brzdy od značky Tektro
  • Komponenty Shimano Altus patria do nižšej kategórie tejto značky
  • Širšie plášte sú vhodné do terénu a navyše stále idú rýchlejšie

Najmä pokojne

Systém prevodov 3x7 ponúka širokú paletu rýchlostí. Na výber budete mať z tých najľahších prevodov, ktoré vám umožnia pohodovo šliapať i do tých náročnejších kopcov, ale na najťažšom prevode to na rovine celkom slušne rozbalíte. Jednoducho tieto prevody "ušľape" i úplný začiatočník.

Rozbitá cesta? Žiadny problém

Hrady a pamiatky sú niekedy ukryté hlboko v lese, teda musíte ísť po náročnejšom teréne. I v tomto prípade bude pre vás jazda pohodlná, a to vďaka odpruženej vidlici so zdvihom 63 mm. Kolesá sa budú ľahko prevaľovať i cez mierne prekážky zásluhou veľkosti 29 palcov a širším plášťom.

Ako vyberať veľkosť?

  • cyklistky do 175 cm zvolia veľkosť M
  • dámy vysoké nad 175 cm si vyberú veľkosť L

Čo viac si želať?

Ak využívate bicykel skutočne iba na rekreačnú jazdu, s vybavením bicykla budete iste spokojní. Hliníkový rám šetrí bicyklu cenné gramy, ktoré sa v každom kopci rátajú. Napriek svojej nízkej hmotnosti je dostatočne pevný a nič ho nezlomí. Na bicykli nájdete komponenty tradičnej japonskej značky Shimano, ktorá sa venuje cyklistickým súčiastkam už rad rokov. Modelový rad Altus síce patrí do nižšej kategórie, ale o jej kvalitu sa báť nemusíte.

Na brzdy musí byť spoľahnutie

Výrobcovia vzhľadom k cene bicykla vsadili na základné véčkové brzdy, ktoré sa ale pri krosových bicyklov objavujú už odjakživa. Navyše značka Tektro patrí k tomu najlepšiemu, teda brzdy budú spoľahlivo fungovať i vo vlhku. Pre pokojné jazdy ide o ideálnu voľbu.

Najlepšie hodnotené (0)

Produkt zatiaľ nikto neohodnotil. Buď prvý!

Pridať hodnotenie

Otázky (0)

Čo ťa zaujíma o tomto produkte?

Spýtaj sa a my ti do 24 hodín odpovieme

Položiť otázku