1408.33 EUR

Bicykel Rock Machine 29 Torrent 90

Horský bicykel Rock Machine Torrent 90 s 29" kolesami je vhodný na traily. Pohodlie prinesie vidlica so zdvihom 110 mm. Na bicykli sú komponenty SRAM SX Eagle.

Tento produkt už nemáme v ponuke

Tento produkt je už za svojím športovým vrcholom. Pozri sa na ponuku a vyber si nový produkt, ktorý garantuje, že lepšie zodpovedá súčasným požiadavkám športovcov.

Objednávacie číslo: 75586

Bicykel Rock Machine 29 Torrent 90

Bicykel Rock Machine 29 Torrent 90

Tento produkt už nemáme v ponuke

Parametre

Priemer kolies 29"
Farba biela
Predný zdvih 120 mm
Brzdy kotúčové hydraulické
Druh vidlice odpruzená vzduchová

Popis

V teréne je ako doma

Pánsky horský bicykel Rock Machine 29 Torrent 90 si osedlajú pokročilí jazdci, ktorí zbožňujú diabolsky rýchlu jazdu a neboja sa preskúmať i traily. Veľkosť kolies 29 palcov sľubuje jednoduchšiu jazdu v teréne a o pohodlie sa postará vzduchová vidlica so zdvihom 120 mm. Systém radenia 1x12 je jednoduchý a presný, ale najmä podporuje vysokú rýchlosť.

Tento kúsok v bielom prevedení je novinkou pre rok 2020.

Základné parametre:

  • Kvalitný hliníkový rám je dostatočne pevný, ale najmä ľahký
  • Veľkosť kolies 29" prináša vyššiu rýchlosť a jednoduchú jazdu cez prekážky
  • O pohodlnú jazdu v teréne sa postará vzduchová vidlica so zdvihom 120 mm
  • Spoľahlivosť nájdete v kotúčových hydraulických brzdách s vynikajúcou reakciou
  • Systém prevodov 1x12 zaručí jednoduché ovládanie a svižnú jazdu
  • Komponenty SRAM Eagle sú zárukou kvality
  • Veľkou vychytávkou je vnútorné vedenie laniek

Šliapnite poriadne do pedálov

V súčasnosti i profesionálni pretekári uprednostňujú predný tanier s jedným prevodom a zadnú kazetu s väčším počtom rýchlostí. Obrovskou výhodou je samozrejme jednoduché a rýchle radenie. Ponuka 12 rýchlostí vám umožní nielen poriadne fujazdiť po poli, ale tiež vďaka rozsahu do 50 zubov si poradíte hádam s každým kopcom.

S ľahkosťou cez prekážky

Ako priamo zrodené do terénu sú kolesá o veľkosti 29 palcov. Vďaka väčšiemu priemeru sa ľahko prevalia cez korene a v úzkych zákrutách oceníte dobrú priľnavosť. Navyše na jedno šliapnutie ubehnete dlhšiu vzdialenosť, i keď samozrejme pre vyššiu hmotnosť kolies potrebujete na rozbehnutie viac energie. Hlavnou výhodou je však oveľa vyššia rýchlosť.

Kvalitné komponenty sú základ

Stálicou na trhu s vybavením bicyklov je americká značka SRAM, ktorá je zárukou kvality. Na bicykli nájdete komponenty SRAM Eagle, ktoré sa zaraďujú do vyššej kategórie tejto firmy. Keď sa budete voziť v náročnom teréne, musíte sa spoľahnúť na kvalitné odpruženie, a to v tomto prípade obstará vidlica RockShox Recon RL so zdvihom 120 mm. S takou výbavou sa môžete pokojne postaviť na štart preteku.

Ako vyberať veľkosť?

  • jazdci do 175 cm si vyberú veľkosť M
  • páni vysokí od 175 do 185 cm potrebujú veľkosť L
  • cyklisti od 185 cm zvolia veľkosť XL

I detaily rozhodujú

Už na prvý pohľad si musíte povedať, že tento bicykel vyzerá perfektne. Avšak výrobcovia nenechali nič na náhodu a išli do detailov. Na ráme nenájdete žiadne lanko, nakoľko je ukryté vo vnútri rámu. Bicykel tak vyzerá skutočne čisto a navyše o lanka nebudete pri jazde zachytávať.

Objavuje sa v kategóriách

Najlepšie hodnotené (1)

0
zákazníci, ktorí už nakúpili
100 %
zákazníkov doporučuje
Bicykel Rock Machine 29 Torrent 90
Overený zákazník

- Prievidza

4

Skutocne super bike, ktorym zvladnete hravo aj tahsi teren a 29" kolesami dosiahnete vacsiu rychlost, kde cititelne sa menej namakate ako pri mensich kolesach. Ti co chcu prestupit z trojprevodnika na jednoprevodnik mozem len odporucat. Zo zaciatku budete mat nutkanie lavym palcom stlacat radic, ktory zmizol z tejto strany, ale rychlo si zvyknete a uz nan ani nepomyslite ;)

Otázky (0)

Čo ťa zaujíma o tomto produkte?

Spýtaj sa a my ti do 24 hodín odpovieme

Položiť otázku