643.59 EUR

Bicykel Rock Machine 29 Storm 90

Horský bicykel Rock Machine Storm 90 s 29" kolesami je vhodný do terénu. O pohodlie sa postará vidlica so zdvihom 100 mm. Na bicykli sú komponenty radu Altus a Acera.

Tento produkt už nemáme v ponuke

Tento produkt je už za svojím športovým vrcholom. Pozri sa na ponuku a vyber si nový produkt, ktorý garantuje, že lepšie zodpovedá súčasným požiadavkám športovcov.

Objednávacie číslo: 75595

Bicykel Rock Machine 29 Storm 90

Bicykel Rock Machine 29 Storm 90

Tento produkt už nemáme v ponuke

Parametre

Priemer kolies 29"
Farba červená
Predný zdvih 100 mm
Brzdy kotúčové hydraulické
Druh vidlice odpružená pružinová

Popis

V teréne vždy s úsmevom

Pánsky horský bicykel Rock Machine 29 Storm 90 padne do noty nadšeným jazdcom, ktorí sa radi vydajú do lesa na nespevnené cesty. Veľkosť kolies 29 palcov sľubuje svižnú a jednoduchšiu jazdu v teréne. K väčšiemu pohodliu prispieva i predná vidlica so zdvihom 100 mm. Tento kúsok v dokonalej červenej farbe je novinkou pre rok 2020.

Základné parametre:

  • Veľkosť kolies 29" prináša vyššiu rýchlosť a jednoduchú jazdu cez prekážky
  • O pohodlnú jazdu v teréne sa postará pružinová vidlica so zdvihom 100 mm
  • Spoľahlivosť nájdete v kotúčových hydraulických brzdách s vynikajúcou reakciou
  • Systém prevodov je 2x9 
  • Komponenty Shimano Altus sú kvalitné, ale patria do nižšej kategórie
  • Možnosť zaradiť 9 rýchlostí ponúka spoľahlivá kazeta Shimano Acera

Preraďte na vyššiu rýchlosť

I v Rock Machine idú s dobou a vsádzajú na stále obľúbenejší 2-prevodník. Tento počet prevodov je vhodný na dlhšie trasy a pomôže tým jazdcom, ktorí nemajú toľko natrénované. Vďaka ponuke 9 prevodov vybehnete hádam každý kopec a dole to zasa poriadne rozbehnete. V kombinácii s kazetou 11-36 zubov podporuje vysokú rýchlosť.

S ľahkosťou cez prekážky

Ako priamo zrodené do terénu sú kolesá o veľkosti 29 palcov. Vďaka väčšiemu priemeru sa ľahko prevalia cez korene a v úzkych zákrutách oceníte dobrú priľnavosť. Navyše na jedno šliapnutie ubehnete dlhšiu vzdialenosť, i keď samozrejme pre vyššiu hmotnosť kolies potrebujete na rozbehnutie viac energie. Hlavnou výhodou je však oveľa vyššia rýchlosť.

Šport nie je za trest

Keď sa idete bicyklovať, chcete si voľné chvíle užiť v pokoji a pohodlí. Preto sa nezaobídete bez kvalitnej odpruženej vidlice. Vyhovujúcim parametrom pre základné odpruženie na stredných nerovnostiach je zdvih 100 mm. Ak vyjdete na cestu, vidlicu v priebehu okamihu uzamknete a fujazdíte ďalej.

Môžete sa na neho spoľahnúť

Na bicykli nájdete komponenty tradičnej japonskej značky Shimano, ktorá sa venuje cyklistickým súčiastkam už rad rokov. Jej modelový rad Altus a Acera však patria do nižšej kategórie. O kvalitu sa báť nemusíte. I vo vyššej rýchlosti sa môžete spoľahnúť na kotúčové hydraulické brzdy s perfektnou reakciou.

 

Objavuje sa v kategóriách

Najlepšie hodnotené (0)

Produkt zatiaľ nikto neohodnotil. Buď prvý!

Pridať hodnotenie

Otázky (0)

Čo ťa zaujíma o tomto produkte?

Spýtaj sa a my ti do 24 hodín odpovieme

Položiť otázku