623.29 EUR

Bicykel Rock Machine 29 Heatwave 90 sivý 2018

Bicykel Rock Machine 29 Heatwave 90 sivý 2018 vhodný pre mužov, ktorí hľadajú kvalitný, ale dostupný horský bicykel s odpruženou prednou vidlicou a hydraulickými brzdami.

Tento produkt už nemáme v ponuke

Tento produkt je už za svojím športovým vrcholom. Pozri sa na ponuku a vyber si nový produkt, ktorý garantuje, že lepšie zodpovedá súčasným požiadavkám športovcov.

Objednávacie číslo: 56192

Bicykel Rock Machine 29 Heatwave 90 sivý 2018

Bicykel Rock Machine 29 Heatwave 90 sivý 2018

Tento produkt už nemáme v ponuke

Parametre

Priemer kolies 29"
Farba žltá, modrá, šedá
Brzdy kotúčové hydraulické
Druh vidlice odpruzená vzduchová

Popis

Pánsky bicykel Rock Machine 29 Heatwave 90 sivý 2018 v štýlovom dizajne je dokonalý spoločník pre mužov, ktorí hľadajú kvalitný bicykel za rozumnú cenu. Tento bicykel značky Rock Machine je vynikajúcou voľbou pre hobby jazdcov a zvládne spevnené cesty i ľahký terén. Užite si horskú prírodu zo sedla tohto krásneho stroja. Bicykle s veľkosťou plášťov 29 palcov sú vhodné skôr pre mužov, ktorí merajú minimálne 170 cm.

Bicykle so 17" rámom sú vhodné pre mužov od 170 do 180 cm. Muži vysokí 175 až 185 cm zvolia rám o veľkosti 19". Záleží tiež na individuálnych požiadavkách jedinca.

Pánsky bicykel na asfalt a ľahký terén

Trekové bicykle Rock Machine s 29" kolesami sa stanú ideálnym spoločníkom na cesty po asfalte i do ľahkého terénu. Ľahko preskúmajú nové terény s pomocou precízne spracovaného rámu doplneného o špičkové komponenty, ako je napríklad odpružená vidlica a spoľahlivé radenie Shimano s tromi taniermi vpredu a deviatimi vzadu.

Ľahký a bezpečný pánsky bicykel

Aby sa vám dobre jazdilo, je bicykel vyrobený z najľahších materiálov. Hliníkový rám dopĺňajú ďalšie odľahčené komponenty dôležité pre dámsky bicykel. Zárukou bezpečnej jazdy sú spoľahlivé brzdy, pevná konštrukcia a kvalitné prevedenie radenia.

Precízna geometria

Rám s pánskou geometriou dopĺňajú kolesá ideálnej veľkosti a vhodné komponenty pre dámsky horský bicykel. Všetko spolu zabezpečí dokonalú presnosť stroja. Firma Rock Machine si na kvalite spracovania dala záležať, vy tak budete v bezpečí pri jazde na cykloceste i na poľnej cestičke.

Objavuje sa v kategóriách

Najlepšie hodnotené (0)

Produkt zatiaľ nikto neohodnotil. Buď prvý!

Pridať hodnotenie

Otázky (0)

Čo ťa zaujíma o tomto produkte?

Spýtaj sa a my ti do 24 hodín odpovieme

Položiť otázku