484 EUR

Bicykel Rock Machine 27,5 Catherine 70 modrý 2018

Bicykel Rock Machine 27,5 Catherine 70 modrý 2018 je vhodný pre väčšinu ženských postáv. Skvelý stroj na asfalt i do terénu.

Tento produkt už nemáme v ponuke

Tento produkt je už za svojím športovým vrcholom. Pozri sa na ponuku a vyber si nový produkt, ktorý garantuje, že lepšie zodpovedá súčasným požiadavkám športovcov.

Objednávacie číslo: 55518

Ďalšia ponuka modelu Catherine

Bicykel Rock Machine 27,5 Catherine 70 modrý 2018

Bicykel Rock Machine 27,5 Catherine 70 modrý 2018

Tento produkt už nemáme v ponuke

Parametre

Priemer kolies 27,5"
Farba modrá, ružová
Brzdy kotúčové hydraulické
Druh vidlice odpružená pružinová

Popis

Elektrobicykel Rock Machine 27,5 Catherine 70 modré 2018 v štýlovom dizajne je dokonalý spoločník pre ženy. Tento bicykel značky Rock Machine je výbornou voľbou pre pokročilejšie hobby jazdkyne a zvládne spevnené cesty i ľahký terén.

Koleso so 14" rámom je vhodné pre ženy menšieho vzrastu do 160 cm. Ženy s výškou 160 až 170 cm zvolia rám o veľkosti 16". Ženy do 180 cm zvolia veľkosť rámu 18".

Bicykel na asfalt a do ľahkého terénu

Trekové bicykle Rock Machine s 27,5" kolesami sa pre ženy stanú ideálnym pomocníkom na cesty po asfalte i v ľahkom teréne. Ľahko preskúmajú nové terény s pomocou precízne spracovaného rámu doplneného o špičkové komponenty. V terénu vám pomôže pružinová vidlica so zdvihom 100 mm.

Ľahký a bezpečný dámsky bicykel

Aby se vám dobre jazdilo,  je bicykel vyrobený z najľahších materiálov. Hliníkový rám dopĺňajú ďalšie odľahčené komponenty, ktoré sú pre bicykel dôležité. Zárukou bezpečnej jazdy sú spoľahlivé hydraulické brzdy, pevná konštrukcia i kvalitné prevedenie radenia.

Precízna geometria

Rám s dámskou geometriou dopĺňajú kolesá ideálnej veľkosti a vhodné komponenty pre pánsky bicykel. Všetko spolu zabezpečí vynikajúcu presnosť stroja. Firma Rock Machine si na kvalite spracovania dala záležať, vy tak budete v bezpečí pri jazde na cykloceste i na poľnej cestičke.

Moderný dizajn

Bicykel má svetlomodrú farbu doplnenú o ružové prvky a nápisy.

Objavuje sa v kategóriách

Najlepšie hodnotené (0)

Produkt zatiaľ nikto neohodnotil. Buď prvý!

Pridať hodnotenie

Otázky (0)

Čo ťa zaujíma o tomto produkte?

Spýtaj sa a my ti do 24 hodín odpovieme

Položiť otázku