402.09 EUR

Bicykel Rock Machine 27,5 Catherine 40 tmavo modrý 2018

Bicykel Rock Machine 27,5 Catherine 40 tmavo-modrý 2018 je vhodný pre naprostú väčšinu ženských postáv. Je vhodný na jazdu po rovnom povrchu, ale nesklame ani v ľahkom teréne.

Tento produkt už nemáme v ponuke

Tento produkt je už za svojím športovým vrcholom. Pozri sa na ponuku a vyber si nový produkt, ktorý garantuje, že lepšie zodpovedá súčasným požiadavkám športovcov.

Objednávacie číslo: 56196

Bicykel Rock Machine 27,5 Catherine 40 tmavo modrý 2018

Bicykel Rock Machine 27,5 Catherine 40 tmavo modrý 2018

Tento produkt už nemáme v ponuke

Parametre

Priemer kolies 27,5"
Farba modrá, ružová
Brzdy kotúčové mechanické
Druh vidlice odpružená pružinová

Popis

Dámsky bicykel Rock Machine 27,5 Catherine 40 tmavo-modrý 2018 v štýlovom dizajne je dokonalý spoločník pre ženy. Tento bicykel značky Rock Machine je vynikajúcou voľbou pre hobby jazdkyne a zvládne spevnené cesty i ľahký terén.

Trekový bicykel so 14" rámom je vhodný pre ženy nižšieho vzrastu do 160 cm. Ženy vysoké 160 až 170 cm zvolia rám o veľkosti 16". Ženy do 180 cm zvolia veľkosť rámu 18".

Bicykel na asfalt a ľahký terén

Trekové bicykle Rock Machine s 27,5" kolesami sa pre ženy stanú ideálnym spoločníkom na cesty po asfalte i do ľahkého terénu. Ľahko preskúmajú nové terény s pomocou precízne spracovaného rámu doplneného o špičkové komponenty.

Ľahký a bezpečný dámsky bicykel

Aby sa vám dobre jazdilo, je bicykel vyrobený z najľahších materiálov. Hliníkový rám dopĺňajú ďalšie odľahčené komponenty dôležité pre dámsky bicykel. Zárukou bezpečnej jazdy sú spoľahlivé brzdy, pevná konštrukcia a kvalitné prevedenie radenia.

Precízna geometria

Rám s ženskou geometriou dopĺňajú kolesá ideálnej veľkosti a vhodné komponenty pre dámsky horský bicykel. Všetko spolu zabezpečí dokonalú presnosť stroja. Firma Rock Machine si na kvalite spracovania dala záležať, vy tak budete v bezpečí pri jazde na cykloceste i na poľnej cestičke.

Tento model máme tiež v bielom prevedení.

Objavuje sa v kategóriách

Najlepšie hodnotené (0)

Produkt zatiaľ nikto neohodnotil. Buď prvý!

Pridať hodnotenie

Otázky (0)

Čo ťa zaujíma o tomto produkte?

Spýtaj sa a my ti do 24 hodín odpovieme

Položiť otázku