1889.99 EUR

Bicykel Kona Rove NRB 2020

Bicykel Kona Rove NRB 2020 zabezpečí celkom bezproblémový presun z asfaltu do terénu a povedie vás na cesty, o akých sa vám ani nesnívalo.

Tento produkt už nemáme v ponuke

Tento produkt je už za svojím športovým vrcholom. Pozri sa na ponuku a vyber si nový produkt, ktorý garantuje, že lepšie zodpovedá súčasným požiadavkám športovcov.

Objednávacie číslo: 76596

Bicykel Kona Rove NRB 2020

Bicykel Kona Rove NRB 2020

Tento produkt už nemáme v ponuke

Parametre

Farba červená
Druh vidlice pevná

Popis

Bicykel Kona Rove NRB 2020 zabezpečí úplne bezproblémový presun z asfaltu do terénu, bude vás nútiť zabudnúť na tradičné trasy a zavedie vás na cesty, o ktorých sa vám ani nesnívalo. Kombinácia hnacieho ústrojenstva SRAM Apex 1x s rámom Kona 6061 Aluminum Butted je nerozlučná dvojka, ktorá vás rozhodne nesklame.

Precestujte svet 

Sedlo WTB Volt Comp a plášte WTB Horizon Road Plus vás privedú presne tam, kde budete chcieť. Pokojne i na koniec sveta. 

Elegantný dizajn pre každého

Moderný a jednoduchý vzhľad uspokojí jednoducho každého. Kombinácia rudej a zlatej pôsobí minimalisticky, ale súčasne veľmi štýlovo. 

Ladné radenie

Prevodovka SRAM Apex s 11 rýchlosťami vás v ničom brzdiť nebude. Jej ladné radenie ani nespoznáte a budete sa tak môcť sústrediť na svoj cieľ.

Technológie (1)

Kona 6061 Aluminum

Kamoš na dlhé trasy

Spoľahlivý výkon poskytuje hliníkový rám zo zliatiny 6061, na ktorú výrobcovia značky Kona v prípade horských bicyklov jednoznačne vsádzajú. Hliníkový rám prispieva k celkovej nízkej hmotnosti bicykla, ale súčasne je dostatočne pevný a odolný. Ide o bicykel, ktorý s vami prežije tisícky kilometrov v akomkoľvek teréne.

Na detail technológie

Objavuje sa v kategóriách

Najlepšie hodnotené (0)

Produkt zatiaľ nikto neohodnotil. Buď prvý!

Pridať hodnotenie

Otázky (0)

Čo ťa zaujíma o tomto produkte?

Spýtaj sa a my ti do 24 hodín odpovieme

Položiť otázku