422.99 EUR

Bicykel Kona Lava Dome Red L 2019

Horský bicykel značky Kona s 29-palcovými kolesami a ľahkým hliníkovým rámom je vhodný do ťažšieho terénu i na asfalt.

Tento produkt už nemáme v ponuke

Tento produkt je už za svojím športovým vrcholom. Pozri sa na ponuku a vyber si nový produkt, ktorý garantuje, že lepšie zodpovedá súčasným požiadavkám športovcov.

Objednávacie číslo: 60442

Bicykel Kona Lava Dome Red L 2019

Bicykel Kona Lava Dome Red L 2019

Tento produkt už nemáme v ponuke

Parametre

Priemer kolies 29"
Farba červená
Brzdy kotúčové hydraulické

Popis

Bicykel Kona Lava Dome Red LG z kolekcie pre rok 2019 je ideálnou voľbou pre hobby cyklistov, ktorí sa radi preháňajú po lesných cestách i spevnených cyklocestách. Nemusíte sa báť ťažších terénov zásluhou veľkosti plášťov a vďaka 29-palcovým kolesám vám bude cesta rýchlo ubiehať. Jednoducho ste našli perfektného spoločníka za rozumnú cenu.

Základné parametre:

  • Hliníkový rám zo zliatiny 6061 je pevný a ľahký
  • Uzamykateľná predná vidlica s tlmením 100 mm
  • Spoľahlivé a bezpečné hydraulické brzdy
  • Deväť-rýchlostná kazeta Shimano HG200
  • Kvalitné komponenty od známej značky Shimano
  • Veľkosť kolies 29 palcov pre rýchlu jazdu v teréne
  • Veľkosť L je vhodná pre mužov od 175 do 188 cm

Kamoš na dlhé trasy

Spoľahlivý výkon poskytuje hliníkový rám zo zliatiny 6061, na ktorú výrobcovia značky Kona v prípade horských bicyklov jednoznačne vsádzajú. Hliníkový rám prispieva k celkovo nízkej hmotnosti bicykla, ale zároveň je dostatočne pevný a odolný. Ide o bicykel, ktorý s vami prežije tisícky kilometrov v akomkoľvek teréne.

Z mesta do lesa

S týmto bicyklom nemusíte premýšľať, či vás po ceste nečaká niečo, s čím by ste si neporadili. Vidlica so zdvihom 100 mm ponúka spoľahlivé tlmenie nerovného povrchu. Keď idete po asfalte, môžete ju uzamknúť a vďaka veľkosti kolies 29 palcov ukrajovať jeden kilometer za druhým.

Bezpečnosť na prvom mieste

Riadidlá sa chvália i protišmykovými gripmi, teda i keď sa spotíte, ruky sa vám z riadidiel nezošmyknú. Ako sme už hovorili, bicykel pôjde skutočne rýchlo, ale v prípade potreby dokáže i rýchlo zastaviť. O bezpečie sa postarajú citlivé a spoľahlivé hydraulické brzdy Tektro HDM275.

Kvalita, ktorá pochádza z drsnej Kanady

Kona je zavedená cyklistická značka, ktorá pochádza z Vancouveru. Už od roku 1988 značka vyvíja freeridové špeciály, ale i klasické horské a cestné bicykle prvotriednej kvality pre širokú verejnosť. Vždy im záležalo na tom, aby do sveta vypustili bezchybné kusy.

Bicykle s rámom veľkosti M sú vhodné pre mužov vysokých  od 168 do 178 cm. Muži o výške 175 až 188 cm zvolia rám veľkosti L.

Objavuje sa v kategóriách

Najlepšie hodnotené (0)

Produkt zatiaľ nikto neohodnotil. Buď prvý!

Pridať hodnotenie

Otázky (0)

Čo ťa zaujíma o tomto produkte?

Spýtaj sa a my ti do 24 hodín odpovieme

Položiť otázku