364.99 EUR

Bicykel Kona Lana'l Blue M 2019

Horský bicykel značky Kona s ľahkým hliníkovým rámom je určený pre hobby cyklistov i na mierne nerovné povrchy.

Tento produkt už nemáme v ponuke

Tento produkt je už za svojím športovým vrcholom. Pozri sa na ponuku a vyber si nový produkt, ktorý garantuje, že lepšie zodpovedá súčasným požiadavkám športovcov.

Objednávacie číslo: 60447

Bicykel Kona Lana'l Blue M 2019

Bicykel Kona Lana'l Blue M 2019

Tento produkt už nemáme v ponuke

Parametre

Priemer kolies 27,5"
Farba modrá
Brzdy kotúčové mechanické

Popis

Bicykel Kona Lana'l MD z kolekcie pre rok 2019 zaručene poteší hobby cyklistov, ktorí hľadajú spoľahlivého a pohodlného spoločníka pre pokojné jazdy. Zásluhou veľkosti kolies 27,5 palca hravo prekonáte i zložitejšie prekážky a s malými nerovnosťami povrchu si poradí kvalitná odpružená vidlica so zdvihom 100 mm.

Základné parametre:

  • Hliníkový rám zo zliatiny 6061 je pevný a ľahký
  • Uzamykateľná predná vidlica s tlmením 100 mm
  • Spoľahlivé a bezpečné mechanické kotoučové brzdy
  • Zadná kazeta s ôsmimi rýchlosťami
  • Kvalitné komponenty od známej značky Shimano
  • Veľkosť kolies 27,5 palca šetrí vašu energiu
  • Veľkosť M je vhodná pre muža od 168 do 178 cm

Kamoš na dlhé trasy

Spoľahlivý výkon poskytuje hliníkový rám zo zliatiny 6061, na ktorú výrobcovia značky Kona v prípade horských bicyklov jednoznačne vsádzajú. Hliníkový rám prispieva k celkovej nízkej hmotnosti bicykla, ale zároveň je dostatočne pevný a odolný. Ide o bicykel, ktorý s vami prežije tisícky kilometrov v akomkoľvek teréne.

Nerovnosti nie sú problém

Zásluhou veľkosti kolies 27,5 palca ľahko prejdete cez prekážky a navyše máte výhodu väčšej akcelerácie, teda vyššej efektivity šliapania. S týmto bicyklom nemusíte premýšľať, či vás po ceste nečaká povrch, s ktorým by ste si neporadili. Kvalitná odpružená vidlica Suntour XCT30 DS Coil Spring so zdvihom 100 mm ponúka spoľahlivé tlmenie nerovného povrchu. Keď idete po asfalte, môžete ju uzamknúť.

Dôležité je bezpečie

Riadidlá sa chvália protišmykovými gripmi, teda napriek tomu, že sa spotíte, ruky vám z riadidiel neskĺznu. Ako sme už povedali, bicykel pôjde skutočne rýchlo, ale v prípade potreby dokáže i rýchlo zastaviť. O bezpečie sa postarajú citlivé a spoľahlivé mechanické kotoučové brzdy Tektro Aries.

Jedinečný dizajn

Keď budete ostatných jazdcov predbiehať, takmer isto vás neprehliadnu. Zaujme ich totiž jedinečný a vydarený dizajn novinky pre rok 2019. Neprehliadnuteľné modré prevedenie, ktoré dopĺňajú prvky sýto žltej, sa skutočne návrhárom vydarilo.

Kvalita pochádzajúca z drsnej Kanady

Kona je zavedená cyklistická značka, ktorá pochádza z Vancouveru. Už od roku 1988 značka vyvíja freeridové špeciály, ale i klasické horské a cestné bicykle prvotriednej kvality pre širokú verejnosť. Vždy im záležalo na tom, aby do sveta vypustili bezchybné kúsky.

Objavuje sa v kategóriách

Najlepšie hodnotené (0)

Produkt zatiaľ nikto neohodnotil. Buď prvý!

Pridať hodnotenie

Otázky (0)

Čo ťa zaujíma o tomto produkte?

Spýtaj sa a my ti do 24 hodín odpovieme

Položiť otázku