226.99 EUR

Bicykel Kona Hula 12" Blue 2019

Bicykel Kona Hula 12" Blue 2019 s veľkosťou kolies 24" je vhodné pre deti od 127 do 142 centimetrov na spevnené cesty.

Tento produkt už nemáme v ponuke

Tento produkt je už za svojím športovým vrcholom. Pozri sa na ponuku a vyber si nový produkt, ktorý garantuje, že lepšie zodpovedá súčasným požiadavkám športovcov.

Objednávacie číslo: 60461

Bicykel Kona Hula 12" Blue 2019

Bicykel Kona Hula 12" Blue 2019

Tento produkt už nemáme v ponuke

Parametre

Priemer kolies 24"
Farba modrá
Brzdy V-brake

Popis

Bicykel Kona Hula 12" Blue 2019 je vynikajúcou voľbou pre začínajúce deti vo veku od 7 do 11 rokov. Vyjsť s ním môžete najmä na spevnené a rovné povrchy. Kolesá o veľkosti 24 palcov už poriadne idú, ale súčasne ponúkajú jednoduchú ovládateľnosť. Našli ste proste vynikajúceho spoločníka, s ktorým deti zažijú dobrodružné, ale bezpečné výpravy.

Základné parametre:

  • Veľkosť rámu 12" vhodná pre deti od 127 do 142 cm
  • Výška od rozkroku k zemi 57–66 cm
  • Kvalitné véčkové brzdy značky Tektro
  • Predný tanier s jedným prevodom pre jednoduché prehadzovanie
  • Kazeta Shimano s výberom zo siedmych rýchlostí

Jednoduché prehadzovanie

Pre každého malého začiatočníka predstavuje problém zložité radenie rýchlostí. V tomto prípade to zvládne skutočne každý. Výrobcovia sa rozhodli pre predný tanier s jedným prevodom, preto budú deti ovládať iba jednu páčku. Kazeta svetovej značky Shimano umožní jazdcom vyberať až zo siedmych rýchlostí. Prehadzovanie je tak skutočne jednoduché, rýchle a absolútne presné.

Skvelý učiteľ

Bicykel s pevnou vidlicou je vhodný iba na spevnené cesty. Kolesá o veľkosti 20 palcov zabezpečia jednoduchú ovládateľnosť a manévrovateľnosť, ale tiež sú zárukou plynulej jazdy. Najdôležitejšie na detskom bicykli sú brzdy, ktoré musia citlivo reagovať na každé stlačenie rukou. Také požiadavky dokonale spĺňajú "véčkové" brzdy značky Tektro

Prežije hádam úplne všetko

Spoľahlivý výkon poskytuje hliníkový rám zo zliatiny 6061, na ktorý výrobcovia značky Kona v prípade horských bicyklov jednoznačne vsádzajú. Hliníkový rám prispeva k celkovej nízkej hmotnosti bicykla, ale zároveň je dostatočne pevný a odolný. Ide o bicykel, ktorý s vami prežije tisícky kilometrov v akomkoľvek teréne.

 

Kvalita, ktorá pochádza z drsnej Kanady  

Kona je zavedená cyklistická značka  pochádza z Vancouveru. Už od roku 1988 značka vyvíja freeridové špeciály, ale i klasické horské a cestné bicykle prvotriednej kvality pre širokú verejnosť. Vždy im záležalo na tom, aby do sveta vypustili bezchybné stroje.

Objavuje sa v kategóriách

Najlepšie hodnotené (0)

Produkt zatiaľ nikto neohodnotil. Buď prvý!

Pridať hodnotenie

Otázky (0)

Čo ťa zaujíma o tomto produkte?

Spýtaj sa a my ti do 24 hodín odpovieme

Položiť otázku