1949 EUR

Celoodpružený bicykel Kona Hei Hei M 2019

Celoodpružený bicykel Kona Hei Hei sa vyrovná s každou nerovnosťou a vďaka veľkosti kolies 29 palcov dosiahne vysokú rýchlosť.

Tento produkt už nemáme v ponuke

Tento produkt je už za svojím športovým vrcholom. Pozri sa na ponuku a vyber si nový produkt, ktorý garantuje, že lepšie zodpovedá súčasným požiadavkám športovcov.

Objednávacie číslo: 60455

Celoodpružený bicykel Kona Hei Hei M 2019

Celoodpružený bicykel Kona Hei Hei M 2019

Tento produkt už nemáme v ponuke

Parametre

Priemer kolies 29"
Farba zelená, modrá
Brzdy kotúčové hydraulické
Druh vidlice odpruzená vzduchová

Popis

Vleje do žíl poriadnu dávku adrenalínu

Bicykel Kona Hei Hei MD 2019 je ideálnou voľbou pre všetkých náročných cyklistov, ktorí chcú zažiť poriadny adrenalín. Celoodpružený bicykel vďaka veľkosti kolies 29 palcov ponúkne pekelne rýchlu a zároveň pohodlnú jazdu. Našli ste spoločníka za rozumnú cenu, ktorý má okamžitú odpoveď na akúkoľvek nástrahu, ktorú na ceste stretnete.

"Bicykel Kona Hei Hei je na inej úrovni. Úhľadná a citlivá jazda. Rýchly a výkonný bicykel. Žiadne obavy z krátkych ciesť." - anglický MBR Magazín

Základné parametre:

  • Kolesá o veľkosti 29“ prekonajú každú prekážku
  • Predný tanier s jedným prevodom pre rýchle prehadzovanie
  • Kvalitná kazeta s jedenástimi prevodmi
  • Uzamykateľná predná vidlica so zdvihom 120 mm
  • Zadný tlmič so zdvihom 100 mm na jazdu ako v bavlnke
  • Špičkové komponenty od firiem SRAM a Shimano
  • Veľkosť M je vhodná pre jazdcov od 168 do 180 cm

Nič vás nerozhodí

Celoodpružený bicykel ponúka prvotriedne pohodlie i v náročných terénoch. Budete tak mať ďaleko väčšiu istotu v zjazdoch a pomôže vám vyjsť i tie najstrmšie kopce. Zadný tlmič vám umožní si i mierne podhustiť pneumatiky, pretože lepšie uhýbajú prekážkam a tým znižujú riziko defektu. Vy tak získate ešte väčšiu priľnavosť a stabilitu v teréne.

Prekážky nie sú problém 

I cez kamene a korene sa budete vďaka veľkosti kolies 29 palcov preháňať ako blázni. Väčší priemer kolies poskytne ďaleko väčšie pohodlie a cesta bude pod kolesami rýchlejšie ubiehať. Navyše vás v extrémnych polohách spoľahlivo podržia, pretože majú lepšiu priľnavosť a prinášajú vynikajúcu stabilitu. Na 29-palcové kolesá spoliehajú i profesionálni pretekári.

Kamoš na dlhé trasy

Spoľahlivý výkon poskyuje hliníkový rám zo zliatiny 6061, na ktorú výrobcovia značky Kona pri horských bicykloch jednoznačne vsádzajú. Hliníkový rám prispieva k celkovej nízkej hmotnosti bicykla, ale súčasne je dostatočne pevný a odolný. Ide o bicykel, ktorý s vami prežije tisícky kilometrov v akomkoľvek teréne.

Meniť rýchlosti raz dva

V súčasnosti i profesionálni pretekári uprednostňujú predný tanier s jedným prevodom a zadnú kazetu s až s jedenástimi prevodmi. Zásluhou kvalitnej kazety SRAM budete prehadzovať s absolútnou presnosťou a rýchlosťou. Cyklistickí experti tvrdia, že 11-rýchlostná kazeta šetrí energiu a ľahšie udrží jazdca v rytme.

Kvalita, ktorá pochádza z drsnej Kanady

Kona je zavedená cyklistická značka, ktorá pochádza z Vancouveru. Už od roku 1988 značka vyvíja freeridové špeciály, ale i klasické horské a cestné bicykle prvotriednej kvality pre širokú verejnosť. Vždy im záležalo na tom, aby do sveta vypustili bezchybné stroje.

Ste z bicykla priam nadšení, ale potrebovali by ste o niečo väčší ? Žiadny problém! Pozrite sa na rovnaký typ bicykla Kona Hei Hei vo veľkosti L.

Objavuje sa v kategóriách

Najlepšie hodnotené (0)

Produkt zatiaľ nikto neohodnotil. Buď prvý!

Pridať hodnotenie

Otázky (0)

Čo ťa zaujíma o tomto produkte?

Spýtaj sa a my ti do 24 hodín odpovieme

Položiť otázku