899 EUR

Bicykel Kona Cinder Cone M 2019

Horský bicykel značky Kona s ľahkým hliníkovým rámom je určený pre hobby cyklistov i na mierne nerovné povrchy.

Tento produkt už nemáme v ponuke

Tento produkt je už za svojím športovým vrcholom. Pozri sa na ponuku a vyber si nový produkt, ktorý garantuje, že lepšie zodpovedá súčasným požiadavkám športovcov.

Objednávacie číslo: 60453

Bicykel Kona Cinder Cone M 2019

Bicykel Kona Cinder Cone M 2019

Tento produkt už nemáme v ponuke

Parametre

Priemer kolies 27,5"
Farba čierna
Brzdy kotúčové hydraulické

Popis

Bicykel Kona Cinder Cone MD z kolekcie pre rok 2019 ponúka všetkým hobby cyklistom možnosť výletu v poriadnom tempe zásluhou 11-rýchlostnej kazety. Vyraziť môžete i na  povrch s miernymi nerovnosťami, s ktorými si poradí vidlica so zdvihom 100 mm. Veľkosť kolies 27,5 palca si hravo poradí s menšími prekážkami a veľké kopce spoločne ľahko zdoláte.

Základné parametre:

  • Hliníkový rám zo zliatiny 6061 je pevný a ľahký
  • Uzamykateľná predná vidlica s tlmením 100 mm
  • Spoľahlivé a bezpečné hydraulické brzdy
  • Zadná kazeta SRAM s 11 rýchlosťami
  • Veľkosť kolies 27,5 palca šetrí vašu energiu
  • Veľkosť M je vhodná pre mužov od 168 do 178 cm

Ľahké ako pierko

Hliníkový rám zo zliatiny 6061, na ktorý výrobcovia v poslednom čase s istotou spoliehajú, vás ohromí svojou mimoriadne nízkou hmotnosťou. Špeciálne spracovanie rámu prispieva k jeho vynikajúcej pevnosti a odolnosti, teda ste našli spoločníka na dlhé trate, pretože vás dvoch len tak niečo nedostane.

Nerovnosti nie sú problém

Zásluhou veľkosti kolies 27,5 palca jednoducho prejdete cez menšie prekážky a navyše vďaka nim máte výhodu väčšej akcelerácie, teda vyššej efektivity šliapania. S týmto bicyklom si poradíte i s nerovnosťami lesných ciest. Odpružená vzduchová vidlica RockShox Recon RL so zdvihom 100 mm ponúka spoľahlivé tlmenie. Keď idete po asfalte, môžete ju uzamknúť.

Tempo ako pretekár

Profesionálni pretekári uprednostňujú predný tanier s jedným prevodom a vďaka viacrýchlostnej zadnej kazete šetria energiu a udržujú sa ľahko v rytme. I vy budete zásluhou kvalitnej kazety SRAM s 11 prevodmi prehadzovať s absolútnou presnosťou a rýchlosťou. Posuňte svoj výkon zasa o kúsok vyššie.

Dôležité je bezpečí

Riadidlá sa chvália i protišmykovými gripmi, teda i keď sa spotíte, ruky sa vám z riadidiel šmýkať nebudú. Ako už sme hovorili, bicykel pôjde skutočne rýchlo, ale v prípade potreby dokáže i rýchlo zastaviť. Doslova na mieste zastavíte vďaka hydraulickým brzdám značky Shimano.

Kvalita, ktorá pochádza z drsnej Kanady

Kona je zavedená cyklistická značka, ktorá pochádza z Vancouveru. Už od roku 1988 značka vyvíja freeridové špeciály, ale i klasické horské a cestné bicykle prvotriednej kvality pre širokú verejnosť. Vždy im záležalo na tom, aby do sveta vypustili bezchybné kúsky.

Objavuje sa v kategóriách

Najlepšie hodnotené (0)

Produkt zatiaľ nikto neohodnotil. Buď prvý!

Pridať hodnotenie

Otázky (0)

Čo ťa zaujíma o tomto produkte?

Spýtaj sa a my ti do 24 hodín odpovieme

Položiť otázku