811.99 EUR

Bicykel Kona Blast M 2019

Horský bicykel značky Kona s ľahkým hliníkovým rámom je určený pre hobby cyklistov i na mierne nerovné povrchy.

Tento produkt už nemáme v ponuke

Tento produkt je už za svojím športovým vrcholom. Pozri sa na ponuku a vyber si nový produkt, ktorý garantuje, že lepšie zodpovedá súčasným požiadavkám športovcov.

Objednávacie číslo: 60441

Bicykel Kona Blast M 2019

Bicykel Kona Blast M 2019

Tento produkt už nemáme v ponuke

Parametre

K tomuto produktu nie sú uvedené žiadne parametre

Popis

Bicykel Kona Blast MD z kolekcie pre rok 2019 poskytne príjemný pôžitok z jazdy všetkým hobby cyklistom, ktorí hľadajú spoľahlivého spoločníka za rozumnú cenu. Veľkosť kolies 27,5 palca si hravo poradí s menšími prekážkami a veľké kopce spoločne ľahko zdoláte. Jazdiť môžete na asfaltovom i mierne nerovnom povrchu vďaka odpruženej vidlici so zdvihom 100 mm.

Základné parametre:

  • Hliníkový rám zo zliatiny 6061 je pevný a ľahký
  • Uzamykateľná predná vidlica s tlmením 100 mm
  • Spoľahlivé a bezpečné hydraulické brzdy
  • Zadná kazeta s desiatimi rýchlosťami
  • Kvalitné komponenty od známej značky Shimano
  • Veľkosť kolies 27,5 palca šetrí vašu energiu
  • Veľkosť M je vhodná pre mužov od 168 do 178 cm

Maximálna odolnosť

Hliníkový rám zo zliatiny 6061, na ktorý výrobcovia v poslednom čase s istotou spoliehajú, vás ohromí svojou mimoriadne nízkou hmotnosťou. Špeciálne spracovanie rámu prispieva k jeho perfektnej pevnosti a odolnosti, teda ste našli spoločníka na dlhé trate, pretože vás dvoch len tak niečo nerozhodí.

Nerovnosti nie sú problém

Zásluhou veľkosti kolies 27,5 palca jednoducho prejdete cez menšie prekážky a navyše vďaka nim máte výhodu väčšej akcelerácie, teda vyššej efektivity šliapania. S týmto bicyklom si poradíte i s nerovnosťami lesných ciest. Odpružená vzduchová vidlica RockShox 30 Silver TK so zdvihom 100 mm ponúka spoľahlivé tlmenie. Keď idete po asfalte, môžete ju uzamknúť.

Meniť rýchlosti raz dva

V súčasnosti i profesionálni pretekári uprednostňujú predný tanier s jedným prevodom a zadnú kazetu s väčším počtom prevodov. Zásluhou kvalitnej kazety Shimano s 10 prevodmi budete prehadzovať s absolútnou presnosťou a rýchlosťou. Cyklistickí experti tvrdia, že viacrýchlostná kazeta šetrí energiu a ľahšie udrží jazdca v rytme.

Dôležité je bezpečie

Riadidlá sa chvália i protišmykovými gripmi, teda i keď sa spotíte, ruky sa vám nebudú z riadidiel šmýkať. Ako sme už povedali, bicykel pôjde skutočne rýchlo, ale v prípade potreby dokáže i rýchlo zastaviť. Doslova na mieste zastavíte vďaka hydraulickým brzdám značky Shimano.

Kvalita, ktorá pochádza z drsnej Kanady

Kona je zavedená cyklistická značka, ktorá pochádza z Vancouveru. Už od roku 1988 značka vyvíja freeridové špeciály, ale i klasické horské a cestné bicykle prvotriednej kvality pre širokú verejnosť. Vždy im záležalo na tom, aby do sveta vypustili bezchybné kúsky.

Objavuje sa v kategóriách

Najlepšie hodnotené (0)

Produkt zatiaľ nikto neohodnotil. Buď prvý!

Pridať hodnotenie

Otázky (0)

Čo ťa zaujíma o tomto produkte?

Spýtaj sa a my ti do 24 hodín odpovieme

Položiť otázku