91.9 EUR

Bedmintonová raketa Victor Light Fighter 7000

Ultraľahká raketa s pokročilou technológiou je vhodná pre skúsených hráčov, ktorí uprednosťnujú kombináciu útočnej a technickej hry.

Tento produkt už nemáme v ponuke

Tento produkt je už za svojím športovým vrcholom. Pozri sa na ponuku a vyber si nový produkt, ktorý garantuje, že lepšie zodpovedá súčasným požiadavkám športovcov.

Objednávacie číslo: 22424

Ďalšia ponuka modelu Light Fighter

Bedmintonová raketa Victor Light Fighter 7000

Bedmintonová raketa Victor Light Fighter 7000

Tento produkt už nemáme v ponuke

Parametre

Ročná kolekcia 2018/19
Modelový rad Light Fighter
Hmotnosť rakety (s výpletom) 76 g
Váhová kategória rakety (s výpletom) ultra ľahká (do 82 g)
Vyváženie rakety 312 mm, na stred (305 - 314 mm)
Pružnost rakety
6
Použitý výplet Ashaway ZyMax 66 Fire White
Váhová kategória rámu (bez výpletu) 6U (70.0 - 74.9 g)
Dĺžka rakety 675 mm (predĺžená dĺžka: + 10 mm)
Materiál hlavy rakety (Frame) Victor: HI-Modulus Graphite
Materiál shaftu rakety Victor: HI-Modulus Graphite
Krajina výroby rakety Čína (vývojové a technologické centrum sídli v Nemecku, kde tiež prebieha spätná kontrola kvality)
Odporúčané napnutie výpletu 9.0 - 12.0 kg
Veľkosť gripu Victor G2
Obal na raketu Termoobal na celú raketu
Herný štýl Všestranný herný štýl kombinujúci silové i technické ponímanie hry

Popis

Testovanie najlepších bedmintonových rakiet z limitovanej edície SportObchod.sk v brnenskej Xarena Slatina

Bedmintonová raketa Victor Light Fighter 7000 je unikátnou novinkou roku 2018 najmä vďaka svojej hmotnosti. Najľahšia raketa v histórii Victor má hmotnosť iba 76 g! Maximálna sila a kontrola úderu, ktorý je odohraný s najvyššou presnosťou. Ideálna pre útočne ladených hráčov.

V našom  jesennom testovaní nezávodných rakiet sa Victor LF 7000 umiestnila na celkovom 3. mieste, v hodnotení žien skončila druhá a stala sa tiež najlepšiou raketou na kontrolu technických úderov.

Táto raketa je vhodná pre pokročilých hráčov, ktorí uprednostňujú kombináciu útočnej i technickej hry a ponúka i pokročilé technológie. Hmotnosť rakety je iba 76 g a umožňuje zahrávať i núdzové údery s veľkou rýchlosťou švihu. Vyváženie rakety je na stred, a to na hodnote 312 mm.

Light Fighter 7000 disponuje designom v modrej farbe s čiernymi a zelenými prvkami a podľa niekoľkých nezávislých posudzovateľov ide o jednu z najkrajších rakiet, ktorú kedy Victor vyrobil.

Nekupujte zajaca vo vreci, skočte si do predajne do Brna či do Prahy, požičajte si raketu a vyskúšajte, čo v nej skutočne je.

Raketa je vypletená výpletom Ashaway Zymax 66, který sa vyznačuje perfektným spojením sily a kontroly, dlhou životnosťou a perfektným zvukom. Výplet znesie i maximálne napnutie až 12 kg a ide o jeden z najkvalitnejších výpletov na svete.

Raketa uspokojí hráčov, ktorí hľadajú maximálnu kontrolu úderu, rýchly švih, presnejšie údery a neskutočnú ľahkosť, vďaka ktorej zažijú mimoriadny pocit z hry.

Všetky rakety zo série LIGHT FIGHTER testoval i Jakub Bitman. 7-násobný majster ČR a od tohoročnej sezóny nová tvár značky VICTOR pre Českú republiku k testovaniu uviedol nasledujúce: „ Rakety VICTOR LIGHT FIGHTER sú svojim spôsobom revolúciou vo výrobe bedmintonových rakiet. Ich hmotnosť 76g - 78g i s výpletom umožňuje ďaleko väčšie možnosti pre rýchlu manipuláciu s raketou a bezkonkurenčnú rýchlosť švihu pri údere.

Strata razancie pri takejto hmotnosti je naopak minimálna a rakety sú tak určené nielen pre hráčov so zvládnutou technikou úderov, ale i pre silovo vybavených jedincom. Veľkým pozitívom e tiež fakt, že i pre nie úplne dobre technicky vybavených hráčov hmotnosť rakety zaťažuje ich rameno a lakeť výrazne menej, ako modely s bežnou hmotnosťou okolo 92-95 g“


Bedmintonová raketa Victor Light Fighter 7000 LTD ponúka tieto technológie:

Technológie (1)

VICTOR Light Frame

Unikátne ľahký rám

Firma Victor prichádza na trh s unikátnou ultra ľahkou konštrukciou, ktorá Vám ponúka mimoriadnu kontrolu. Nízka hmotnosť zaručuje skvelú ovládateľnosť a veľmi rýchly prvý úder. V kombinácii s najkvalitnejším stupňom grafitu sa stáva séria Victor Light Fighter unikátnou.

Na detail technológie

Najlepšie hodnotené (105)

84×

19×

385
zákazníci, ktorí už nakúpili
98 %
zákazníkov doporučuje
Bedmintonová raketa Victor Light Fighter 7000
Overený zákazník

5

Lehká dobře ovladatelná raketa, zatím nejlepší co jsem držel v ruce.
Bedmintonová raketa Victor Light Fighter 7000
Overený zákazník

- Ceske Budejovice

5

hezky vyvážená rakety, kde budete potřebovat daleko méně síly na údery k zadní čáře; nejvetší rozdíl pak poznáte, když ji po 30min hry půjčite soupeři a vezmete si do ruky zpět svou starou raketu... pak se nestačíte divit :)
Bedmintonová raketa Victor Light Fighter 7000
Overený zákazník

- Hlučín

5

Spokojenost s dodáním i zabalením, raketa má očekávanou kvalitu při této konkrétní ceně.

Otázky (1)

Čo ťa zaujíma o tomto produkte?

Spýtaj sa a my ti do 24 hodín odpovieme

Položiť otázku

Jana Firlová

pridané 4. 04. 2016


Dobry den, na kolik kg je prosim od vas vypletena tahle raketa?

Lada Klímová garantka Športového šťastíčka,

odpovedá


Dobrý den,Děkuji za dotaz.Raketa je vypletena na 10/9,5 kg.S pozdravemPavel Marek, produktový manažer+420 776 846 661www.sportobchod.cz